Пішов на війну добровольцем: У Курській області ЗСУ ліквідували популярного російського актора-путініста

На Курщині українські військові ліквідували російського актора-путініста Євгена Шишова, який у лютому 2024 року пішов на війну добровольцем. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

18 серпня актор отримав осколкове поранення та помер під час евакуації. Останній пост Шишов опублікував у соцмережах 31 липня: "Усім джамбо. Гарного дня! І чудового настрою".

Актор знімався у багатьох кримінальних серіалах. Часто грав бандитів через свій типаж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 20 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 20 серпень 2024, 22:45

Сьогодні 20 серпня. Триває 909 доба оборони України проти російської навали. - Небезпечно змінилася ситуація на Покровському напрямку;. - окупанти штурмують Новогродівку, бої за Покровськ та Мирноград можуть розпочатися вже у вересні; . - окупанти прор...

"Вони в принципі не бояться українських військових": Офіцер ЗСУ - про жителів Суджі

вівторок, 20 серпень 2024, 22:17

Цивільні жителі підконтрольної Україні частини Курської області, попри кремлівську пропаганду, яка демонізувала українців, не бояться солдатів ЗСУ. Про це заявив заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась, який нещодавно повернувся з Суд...