"Пішов звідси. Це ж люди божі": На Закарпатті представники ТЦК намагалися мобілізувати крішнаїтів (відео)

До мережі потрапили кадри із Закарпатської області, де поліція та представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки намагалися вручити повістки крішнаїтам, передають Патріоти України.

На відео видно велике скупчення людей, зокрема і в традиційних одежах. Вони співають мантру: «Харе Крішна, Харе Рама!» та танцюють. Є також і жінки, які не підпускають військкомів до чоловіків у оранжевих строях.

А один із чоловік навіть почав відганяти військових зі словами: «Пішов звідси. Ти куди прийшов? Ти кого хочеш забирати? Це ж люди божі».

Як повідомляє «Інформатор», частину крішнаїтів усе ж таки врешті забрали до ТЦК. Вони навіть там продовжили співати й танцювати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...