Після гучних розслідувань коханка Путіна вийшла в світ у "скромній чорній сукні" (фото)

Аліна Кабаєва відвідала закриття фестивалю художньої гімнастики "Аліна" у Сочі. На диво публіки, перед камерами фотографів ексгімнастка та коханка "фюрера" з'явилася не у вбранні від люксових марок, а в скромнішій сукні, зазначають Патріоти України.

Кабаєва – любителька розкішного способу життя. Вона любить і часто носила раніше одяг від люксових брендів, а в її колекції аксесуарів є годинник за 168 тисяч доларів. Але після кількох розслідувань, завдяки яким люди дізналися про те, як насправді живе путінська коханка, їй, мабуть, наказали не випинати весь цей люкс на публіку, щоб не вносити розбрат у суспільство.

Тому до сочинської Академії художньої гімнастики Аліна приїхала у скромній чорній сукні з квадратним декольте та короткими рукавами від російського бренду Ellyme за 30 тисяч рублів та сережках з рожевим кварцом також від російських дизайнерів бренду Crystalline Jewellery.

На сайті бренду вартість схожих прикрас складає лише 140 євро, що дуже бюджетно порівняно із сережками за 9 тисяч доларів від британського Дому Graff, створених нащадком емігрантів із Києва, які Аліна носила раніше.

Також у колишньої гімнастки виблискувала каблучка, яку вона вже багато років носить на безіменному пальці.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скадовську пролунав вибух: Колаборант Сальдо заявив про удар HIMARS

субота, 18 травень 2024, 16:30

У тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині вранці 18 травня пролунали вибухи, інформують Патріоти України. Як пише "Суспільне", перший вибух пролунав близько 9 ранку, а через 15 хвилин – прогримів повторний вибух. Так званий очільник окупаційної ...

Якби я був Зеленським, я би сказав Заходу: "Пішли ви в дупу. У мене є фахівці – ядерну зброю ми зробимо", - харківський волонтер

субота, 18 травень 2024, 16:17

Україна має стати сильною країною, щоб ні від кого не залежати, вважає харківський бізнесмен і волонтер Юрій Сапронов. Про це він сказав в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України. На його думку, в ситуації...