"Після історії з Коболєвим чиновник буде скоріше займатися схемами, а не відстоювати інтереси держави. Бо це менш ризиковано", - Борислав Береза

"Вчора ввечері дізнався, що НАБУ та САП висунули звинувачення колишньому очільнику НАК Нафтогаз Андрію Коболеву в справі про премії, які отримали співробітники Нафтогазу за виграш в Газпрому", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це не тільки удар в штангу від НАБУ, але і погана інформація. Ні, не для Коболева, а для всіх нас. Бо це відвертий натяк, як треба працювати в Україні. Можна сидіти на схемах, як Єрмак, Тимошенко або Татаров, а можна отримати офіційну премію за те, що зекономив країні мільярди доларів, а також відсудив у Росії ще 3 мільярди у казну країни. За перше тебе чипати не будуть, а за друге почнуть доганяти. Цікаві висновки можна зробити. І після цього чиновник буде займатися схемами, а не відстоювати інтереси держави. Бо це меньше ризиковано.
Це все, що я хочу сказати по цій історії.
PS. 1. Премія була прописана, як відсоток. Якщо премія 10 млн$, а держава отримала 3 млрд$, то це погано? При корупції держава не отрумує 3 млрд$, а корупціонер отримує все, або йому платять, щоб таких звернень до суду не було.
2. Україна отримала гроші від РФ по рішенню суду.
3. Тим кого дратує така премія нагадую, що зараз в Нафтогазі премії не виписують, але і таких перемог немає, а Нафтогаз знов став збитковим. Але існують схеми і це не заважає займатися корупцією".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...