Після низки арештів та зникнень топчиновників, на Росії почалися загадкові смерті

Обидва покійника мали зв'язки з вищим військовим керівництвом держави.

Після низки арештів та зникнень топчиновників, на Росії почалися загадкові смерті

18 квітня в російських ЗМІ з'явилися два дивні повідомлення про смерть топчиновників Росії, щоправда, на момент смерті обидва мали приставку "екс" до своїх колишніх посад. Зокрема, пішли з життя колишній керівник Служби Зовнішньої Розвідки Вячеслав Трубніков та колишній віцепрезидент «Газпромбанку» Владислав Аваєв.

Об'єднує ці дві смерті те, що обидва ексчиновника мали очевидні або приховані зв'язки з вищим військовим керівництвом держави.

Щодо першої смерті викликає подив відсутність будь-яких подробиць. ЗМІ скупо повідомили про смерть Трубнікова, якого раніше називали «головним шпигуном Путіна».

Відомо лише, що колишній директор Служби зовнішньої розвідки помер у віці 77 років.

Друга смерть є більш загадковою, з огляду на санкції, які зазнав колись очолюваний Аваєвим «Газпромбанк», а також на обставини його смерті.

Так, колишній віцепрезидент «Газпромбанку» Владислав Аваєв застрелив дружину та дочку, а після наклав на себе руки. Сталося це в Москві.

При цьому, судячи з усього, далеко не всі на Росії навіть вловили момент, коли Аваєв став «колишнім», і в перших повідомленнях, які з'явилися про його смерть, банкіра іноді називали чинним віцепрезидентом банку.

Окрім трилеру, як він застрелив своїх рідних і себе, в інтернеті вкрай мало інформації про людину, що обіймала таку високу в банківській сфері посаду. Хоча, можна знайти згадки про зв'язки Аваєва з генералітетом на Росії.

Є також трохи містичні збіги у світлі останніх тенденцій в державі-агресорі. Зокрема, в мережі можна знайти наукову роботу Аваєва, в якій він описував «теорію управління Z» (яка насправді є відомою на Заході теорією управління менеджментом).

Слід також згадати, що ці дві смерті колишніх вищих чиновників на Росії, які очевидно мали зв'язки з військовим керівництвом в державі, відбулися на тлі заміни ключових військових посад, непублічних арештів, які тривають в країні після поразки російських військ під Києвом, Черніговом та Сумами, а також відсутності військових успіхів на Сході та Півдні України.

Так, ще на початку березня на Росії щез міністр оборони Шойгу, який не знайшовся до сьогодні. Він начебто лікується після обширного інфаркту, але жодного доказу цієї теорії немає.

Після цього щезли двоє високопоставлених офіцерів розвідки Росії. А українські спецслужби повідомляють, що в Кремлі навіть звільнили кількох генералів, зокрема 8 високопоставлених командирів російської армії.

Згодом помер Володимир Жириновський, який, за деякими даними, також був ліквідований російською владою.

Ще пізніше з'явилася інформація, що у Росії начебто заарештували Владіслава Суркова - колишнього радника Владіміра Путіна. Принаймні, з тих пір Суркова ніхто не бачив.

При цьому, усі ці події відбуваються на тлі тотальної ненависті, яку викликає у світі диктатор Владімір Путін та постійних чуток про можливі замахи на його життя.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...