Після перемоги Україні потрібно готуватися до того, з чим Ізраїль живе вже 75 років, - журналіст

Ізраїльський журналіст Сергій Ауслендер вважає, що поки держава-агресор Росія існуватиме, в Україні завжди буде загроза нападу та обстрілів. Загроза від РФ не зникне навіть після перемоги України у війні, тому нашій державі потрібно готуватися до того, з чим Ізраїль живе вже 75 років, передають Патріоти України.

На його переконання, на східних кордонах України необхідно створити потужну систему захисту, щось на кшталт "Залізного купола". Водночас Ауслендер не виключає, що на території Росії після поразки буде створено демілітаризовану зону, наприклад, на 200 км. Це дозволить виключити застосування з боку держави-агресора простих засобів ураження.

Водночас Україні все одно завжди потрібно бути готовою до того, що РФ вирішить знову напасти. "Можливо, в Росії розпад почнеться, але це теж загрожує наслідками, в тому числі й для вас. Тоді тим більше потрібна буде така демілітаризована зона. Можливо, зміниться режим у Росії, але я в це не вірю. Тож вам потрібно готуватися до того, з чим Ізраїль живе вже 75 років – постійної загрози війни", – зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни планували використовувати замок у Британії як шпигунську базу - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 19:20

Російський замок, який розташований на кордоні графств Кент і Сассекс у Британії, позбавили дипломатичного статусу через підозру у використанні його військовою розвідкою РФ для зустрічей і вербування британських агентів. Про це повідомляє The Times, пе...

Розпіарений російський літак виявився небоєздатним і небезпечним для пілотів, - журналіст

субота, 11 травень 2024, 18:44

"Оце – чергова розпіарена московською пропагандою "вундервафля" - винищувач "5 покоління" Су-57. Ним намагаються лякати "агресивний блок НАТО" і взагалі все людство: ми такі круті, як вискочимо, як вистрибнемо...", - пише журналіст Павло Бондаренко на ...