Після розкішного весілля - за кордон? Нові подробиці про скандального експрокурора зі Львівщини

Експрокурор Ростислав Ільницький, який у жовтні 2023 року у Львові відгуляв грандіозне весілля з п'ятиповерховим тортом за 100 тисяч гривень, оголосили у розшук. Про це свідчить інформація на сайті Міністерства внутрішніх справ, передають Патріоти України.

Як зазначається, колишнього прокурора оголосили у розшук за статтею за підробку документів з 1 грудня 2023 року. Його визнано особою, яка переховується від органів досудового розслідування.

З відкритих джерел відомо, що 31-річний Ростислав Ільницький у 2019 році став заступником прокурора у Радехові. Згодом різко пішов на підвищення, ставши прокурором прокуратури Печерського району м. Києва. Зовсім недавно звільнився за власним бажанням. Чим зараз займається - невідомо.

Раніше у ЗМІ розголосу набуло розкішне весілля у Львівській області Ільницького та співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви.

Свято тривало кілька днів. На нього запросили близько 300 людей, зокрема депутатів, бізнесменів, співробітників податкової, поліції, ДБР, різних силових структур та українських зірок.

Весілля організували у п’ятизірковому закладі Emily Resort. Унікальністю свята став двометровий торт, вартість якого оцінюють у 100 тис. грн. У скільки обійшлося грандіозне весілля колишньому прокурору - також невідомо.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...