"Після вибуху зафіксовано пожежу": У Бєлгородській області дрон атакував нафтобазу (фото)

Сьогодні, 5 березня, в Бєлгородській області Росії була атакована нафтобаза. На місці палають два резервуари. Про це повідомляли російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Зауважується, що атака була здійснена на нафтобазу в селі Довге на території Губкінського міського округу. В мережі почали з’являтись перші кадри диму від атаки.

Відомо, що на території підприємства почалася пожежа. Пізніше російські канали показали фото самої пожежі. Глава Бєлгородської області В’ячеслав Гладков також підтверджував удар по нафтобазі. В Telegram він написав наступне:

"Після вибуху зафіксовано пожежу на інфраструктурному об'єкті. Постраждалих немає. Оперативні та аварійні служби працюють на місці. Усі обставини події встановлюються".

Деякі російські канали також зауважували, що атака на нафтобазу АТ "Бєлгороднафтопродукт" у селі Довге Бєлгородської області була здійснена безпілотником о 8:50 ранку. Станом на 09:07 на території не приборкали вогонь пожежі, "горять два резервуари".

Російська канали також нагадують, що востаннє цей об’єкт був атакований 15 лютого. Проте тоді серйозних пошкоджень начебто не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Один із них - зять ексгенконсула Білорусі в Гданську: Подробиці щодо паліїв, задіяних ГРУ у Польщі

неділя, 2 червень 2024, 23:35

Білоруські розслідувачі встановили, що одним із задіяних ГРУ паліїв у Польщі є Степан Костюченко, зять ексгенконсула Білорусі в Гданську Сергія Міхневича. Матеріали на цю тему вийшли в опозиційних до редиму Лукашенка виданнях "Позірк" та "Наша ніва", п...

"Треба готуватись": Жорін розповів про напрямок, де росіяни активізують наступ

неділя, 2 червень 2024, 23:23

Зараз ворог тисне не тільки на Харківському напрямку. Російська армія активізувала свої наступальні дії і на Сході. Про це йдеться у дописі екскомандира "Азову", заступника командира 3-ї ОШБр Максима Жоріна, передають Патріоти України. За словами екско...