"Після виступу Меладзе та Басти хтось у РФ вирішив, що раз купка глядачів їм поаплодувала, то тепер ми чекаємо російську армію з хлібом та сіллю?" - блогер

"Ранок починається з заголовків провідних екпертів – "Росія готова напасти на Харків та Одесу!". І ось що цікаво: ті ж самі провідні експерти в більшості своїй говорили, що утримати Харків та Одесу росіянам може бути не тільки складно, а й майже неможливо. Бо підтримки населення нема. Та й що сталося за останній час? У Росії з'явилися додаткові гроші для повномасштабної? Її економіка зростає? Чи наша армія за мить розвалилася?" - пише Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А-а-а, може то після виступу Меладзе та Басти хтось в Росії вирішив, що раз купка глядачів їм поаплодувала, то тепер можна казати – ми чекаємо російську армію з хлібом та сіллю?

Ненавиджу паніку. А ще – ось такі методи залучення аудиторії.

"Заголовок наше все", чи не так?)

***

Що хочеться сказати по суті: нам (харків'янам, одеситам, іншим) дуже потрібна столиця. Бо без неї регіони залишаться без центру прийняття рішень, без основи. Та без достатніх ресурсів. Але й столиці потрібен Харків. Потрібна Одеса. Потрібні Дніпро та Чернігів, Суми та інші. Бо тоді не буде країни, а лише місто на мапі. То ж ми всі важливі один для одного. І я повторюю знову і знову:

Нас колись привчили жити та бачити політичні процеси країни в розрізі якихось окремих князівств. Це я як жителька сходу говорю. Перебуваючи в Донецьку, я чула: "це не у нас, в Донецьку. Це у них, в Києві". Чи живучи в Харкові, змушена була сприймати Львів як "той, їхній". І так, можливо, по всій країні було, тією чи іншою мірою

Але зараз, чорт забирай, як мінімум, через сім років війни кожен куточок Донбасу для львівянина, киянина, одесита, харків'янина – повинен вважатись особистою власністю. Я в Харкові – але Київ мій. Ви в Києві – але Харків ваш. Ми зрозуміли один одного?)

Додам коментар, кимось залишений під цим заголовком Портникова: "Ой лишенько... Де ж ми їх всіх тут прикопувати будемо?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...