Після збиття російського літака А-50 "зник безвісти" підполковник Левченко: Офіцер ЗСУ розповів, хто це

Після "інциденту" з літаком дальнього радіолокаційного виявлення А-50 "безвісти зник" командир повітряного судна В'ячеслав Левченко. Ліквідований льотчик був одним з найдосвідченіших в російській армії, інформують Патріоти України.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" зазначив, що разом з А-50 ліквідовано командира повітряного судна підполковника В'ячеслава Левченка. "Успішно демобілізовано. Командир авіаційного комплексу радіолокаційного дозору і наведення-а-50у підполковник В'ячеслав Левченко, льотчик 2 класу, учасник військового параду в Москві в 2020 році. "Іванівці" більше не пролетять над Червоною площею", – зазначив військовий у своєму Telegram-каналі.

Також він вказав, що "безвісти" пропав майор М.А. Квасов – штурман і ще чотири офіцери. Крім того, на літаку Іл-22 ліквідували полковника Бурмістров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...