"Пісуари потрапляють у кадр повністю": У РФ у шкільних туалетах встановлюють камери, щоб стежити за дітьми (відео)

У республіці Башкортостан камери спостереження почали встановлювати вже навіть у шкільних вбиральнях. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, передають Патріоти України.

Як повідомляється, стежити за дітьми в туалеті додумалася адміністрація школи у Милівці під Уфою, заявивши, що це допоможе запобігти «булінгу, курінню і псуванню майна».

При цьому там запевняють, що огляд камер обмежений, тому того, що відбувається у кабінках, нібито не помітно проте самі школярі заявляють, що це не так, оскільки частину унітазів на відео все ж видно.

Крім того, пісуари у туалеті для хлопчиків потрапляють у кадр повністю. «Батьки б’ють на сполох — їхніх дітей бентежить зйомка, через що вони змушені терпіти до дому», — йдеться у повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ідіотизм і самодурство вищого гатунку": Чим Петру І заважали металеві набійки на взутті мешканців Петербургу, - журналіст

четвер, 12 вересень 2024, 16:06

"12 вересня 1715 року цар Петро І Антихрист видав указ про заборону мешканцям нової столиці Московського царства Санкт-Петербургу підбивати чоботи та черевики металевими скобами та гвіздками. Це для того, щоб не псувалися дерев'яні тротуари. Тих, хто у...

Знайшли схему, яка всіх "задовольнила": Росія таємно обслуговує свої літаки французьким обладнанням

четвер, 12 вересень 2024, 15:30

Казахстанські фахівці обслуговують російські Су-30СМ, використовуючи французьке обладнання Thales і Safran попри санкції. Про це повідомляється в дослідженні Inform Napalm, передають Патріоти України. Казахстанська компанія ARC Group співпрацює з росій...