Південне угруповання ворога потерпає від нестачі постачання: Партизани підірвали залізницю на окупованій Херсонщині, - Спротив

Учасники партизанського руху "Атеш" підірвали залізничне полотно між населеними пунктами Абрикосівка та Раденськ на окупованій Херсонщині.

"Партизани продовжують чинити спротив окупантам на тимчасово окупованих територіях. Зокрема на Херсонщині, між населеними пунктами Абрикосівка та Раденськ, учасники партизанського руху "Атеш" підірвали залізничне полотно.

Водночас Центр національного спротиву дякує мешканцям на ТОТ за інформування про пересування та розміщення особового складу та ОВТ росіян", - повідомляє Центр національного спротиву, "Атеш" у Telegram.

Рух "Атеш" оприлюднив відео підриву, який було здійснено 11 березня.

Зазначається, що метою було "перешкоджання постачанню рашистського угруповання в Херсонській та Запорізькій областях", і таке постачання було перерване.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...