Південніше Бахмуту українські війська просунулися на схід за залізничну колію, - ISW

29 жовтня українські війська просунулися під Бахмутом за залізничну колію, звітує американський Інститут вивчення війни (ISW)

Опубліковані 29 жовтня геолокаційні кадри показують, що українські війська просунулися за залізничну колію на південь від Андріївки (10 км на південний захід від Бахмута).

Також українські військові просунулися на заході Запорізької області.

У Генштабі України повідомили, що війська продовжували штурмові дії на південь від Бахмута та продовжували наступ на Мелітопольському (захід Запорізької області) напрямку.

Відомий російський військовий блогер заявив, що минулого тижня українські сили встановили контроль над певними позиціями на Запорізькому напрямку (захід Запорізької області).

Пов’язаний з Кремлем російський військовий блогер стверджував, що минулого тижня окупанти намагалися повернути втрачені позиції поблизу Кліщіївки та Андріївки та відкинули українські сили з позицій біля Берхівського водосховища (приблизно 2 км на північний захід від Бахмута).

Інший, пов’язаний з Кремлем російський військовий блогер заявив, що на південь від Бахмута точилися позиційні бої.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...