Плагіатори працюють у Бєлгороді: Львівська мережа фаст-фуду звинуватила росіян у крадіжці бренду

Львівська мережа фаст-фуду «Я Люблю Кебаб» звинуватила росіян у крадіжці бренду. У Білгороді працює ресторан швидкого харчування під ідентичною назвою та логотипом. Про це мережа повідомила на своїй Instagram-сторінці, передають Патріоти України.

«Я Люблю Кебаб» не має жодного закладу в Росії чи Білорусі. Ми ніколи не відкривали та не відкриватимемо заклади в країнах-агресорах. Ба більше, ми не співпрацюємо з жодними бізнесами чи установами, що мають зв’язок до фінансування війни. Наша діяльність завжди зосереджена на підтримку держави», – ідеться у повідомленні.

Керівниця відділу маркетингу мережі фаст-фуду «Я Люблю Кебаб» Анастасія Штокало розповіла, що про крадіжку бренду росіянами дізналися від клієнтки у п’ятницю, 5 січня, і відразу ж відреагували у соцмережах.

«Нам написала наша підписниця, що вона хотіла опублікувати відгук [в Instagram] і наткнулася на сторінку з Бєлгорода. Ми зразу відреагували, оскільки ця ситуація не може чекати. Ми одразу написали офіційну нашу позицію», – зазначила Анастасія Штокало.

Керівниця відділу маркетингу львівської мережі фаст-фуду зазначила, що про існування закладу у Росії не знали і франшизу туди не продавали. «Коли у нас купують франшизу, ми заключаємо договір, де прописуємо країну, місто, навіть локацію. Тобто, якщо згодом відбувається переїзд з однієї локації на іншу, то про це головний офіс має бути попереджений. В будь-які інші країни ми франшизу не продавали», – пояснила Анастасія Штокало.

На російських сайтах із відгуками про заклади харчування можна знайти й сторінку ресторану, який розташований на вул. Корольова у Білгороді. Перший відгук про ресторан на сервісі «Yandex Карти» датується 12 січням 2023 року, тобто фаст-фуд у місті працює вже щонайменше рік. На оприлюднених в Instagram фото видно, що дизайн ресторану, логотип, вивіска дуже схожі на ті, які розробили і використовують українські ресторани мережі «Я Люблю Кебаб». Різними в українському та російському ресторанах є меню.

Наразі львівська мережа фаст-фуду хоче деактивувати сторінку російського ресторану швидкого харчування у Білгороді і закликає своїх підписників надсилати скарги в Instagram.

«Також ми написали їм, щоб вони теж офіційно заявили про свою позицію. Чому вони вирішили вкрасти назву і логотип, оскільки чітко видно, що це саме наш логотип, наша кольористика і шрифт. Ми маємо офіційні документи стосовно затвердження цього логотипу. Якщо в подальшому ситуація не буде вирішуватися мирним чином, ми можемо піти до суду», – зазначила керівниця відділу маркетингу мережі фаст-фуду «Я Люблю Кебаб».

Зазначимо, мережа фаст-фуду «Я Люблю Кебаб» має 100 закладів в 35 містах України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...