"План полягає у відсутності плану": Кремль хоче затягнути війну в Україні на 2-4 роки, - Христо Грозєв

Вище керівництво Росії вже у вересні минулого року усвідомило, що не зможе виграти війну до кінця 2022 року. Через що в РФ почала відбуватись підготовка до затяжної війни з Україною, яка за планами Кремля, має тривати від двох до чотирьох років. Про це повідомив керівник незалежної міжнародної розвідувальної спільноти Bellingcat Христо Грозєв в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Велика частина політичної та силової еліти вже станом на вересень минулого року розуміла, що будь-який військовий план закінчити війну перемогою в цьому році вже можна вважати проваленим. А відтак відбувалася підготовка до тривалої війни. Не знаючи при цьому, який саме вигляд матиме виграшний сценарій. Тобто, єдиний план полягав у відсутності плану як такого. Одночасно з цим потрібно за будь-яку ціну витримати від двох до чотирьох років. Чому саме так, а не інакше? Тому, що будь-який інший варіант закінчення війни тягне за собою одразу ж розпад Росії", - сказав він.

За його словами, таке розуміння ситуації у Кремлі сформувалося вже ближче до вересня. Грозєв також додав, що білоруські кіберпартизани, змогли зламати сайт Роскомнадзору і викрити дані особливого департаменту цього відомства, який безпосередньо співпрацює із ФСБ та відстежує соціальні загрози. Так вони дізнались, що першою у списку найнебезпечніших зазначена загроза розпаду Росії.

"Відштовхуючись від цього, можна зробити висновок, що сепаратистські настрої моніторять навіть уважніше, ніж антивоєнні у суспільстві", - резюмував він.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...