"Планер чудовий, атаки ідеальні": Канадський експерт оцінив конструкцію українського далекобійного дрона-камікадзе "Лютий" (фото)

Експерт назвав конструкцію українського безпілотника вдалою, а атаки на російські НПЗ — ідеальними. Він також розповів про конструктивні особливості та назвав ймовірну модель двигуна.

У березні 2024 року українські безпілотні літальні апарати атакували кілька нафтопереробних заводів на території Росії. Канадський фізик та експерт з дронів DanielR проаналізував у соціальній мережі X (Twitter) конструкцію дрона "Лютий", який, ймовірно, брав участь в атаках, а також самі удари, на основі фото та відео з відкритих джерел.

Єдине офіційне фото "Лютого" — настільна модель з котом та квітами поруч. На ньому видно, що ця модель трьох лопатевий штовхаючий пропелер з подвійною стрілою та V-подібним хвостом. Решітки охолодження з боків вказують на встановлений двигун типу "боксер".

Кадр з відеозапису атаки надає додаткові деталі. Більшість конструктивних особливостей, які можна побачити на моделі, можна бачити серед уламків. Видно крила та довгу трубку Піто. знизу передньої

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...