Планує скоро до них приєднатися? Путін "передав привіт" окупантам, яких ліквідували ЗСУ

Російський диктатор Володимир Путін на зустрічі з губернатором Іркутської області Ігорем Кобзєвим, після того як йому розповіли про ліквідованих в Україні російських військових, попросив передати "привіт їм усім". Про це йдеться на сайті Кремля, передають Патріоти України.

Це сталося, коли Кобзєв доповідав диктатору про ліквідованих в Україні солдат армії РФ. "У нас 192 мешканці Іркутська нагороджені державними нагородами – орденами, медалями. З них наймолодший, Герой Росії, – це рядовий Едуард Дьяконов, який загинув у Маріуполі у березні минулого року, він накрив своїм тілом гранату, тим самим врятував своїх однополчан. Це дуже цінно для нас, для нас вони всі герої, вони в нашій пам'яті, в нашому серці", - сказав губернатор.

На що Путін відповів: "Привіт їм усім передавайте".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...