"Планували операцію, яка завершить війну": Піонтковський відреагував на новину про зустріч Залужного з Марком Міллі

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зустрівся з американським генералом Марком Міллі. На зустрічі йшлося про таємні речі, які можна було обговорити лише особисто. Таку думку висловив російський публіцист та опозиційний політик зі США Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Особиста зустріч Залужного з Головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі відбулася у Польщі 17 січня. За офіційною версією, генерали обговорили ключові питання щодо перебігу війни в Україні, зокрема потреби Сил оборони для боротьби з агресором.

Про що могли говорити Залужний та Міллі

Піонтковський вважає, що навряд чи йшлося про узгодження деталей пакетів озброєння. "Узгодити, скільки Україні потрібно танків та ракет, Залужний і Міллі могли й телефоном. Для цього їм не потрібно було зустрічатися десь у секретному місці", – сказав публіцист.

Опозиційний політик вважає, що американський та український генерали обговорювали набагато серйозніші речі. Він додав, що такі речі не можна було обговорити ніяк інакше, аніж як при особистій зустрічі.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...