Планував зробити репортаж: На Донеччині ліквідували чергового пропагандиста Кремля

Російський пропагандист, кореспондент News.ru Микита Ціцагі загинув у Донецькій області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

За словами редакції російського пропагандистського видання, він нібито загинув під час атаки дронів у районі Нікольського монастиря під Вугледаром, звідки планував зробити репортаж.

Інших подробиць того, що сталося, не повідомляється. Крім роботи на News.ru, пропагандист також співпрацював з ТАРС та Lenta. ru. Напередодні трьох співробітників російського пропагандистського каналу НТВ було поранено біля селища Гольмівський під Горлівкою на тимчасово окупованому Донбасі. Один із них загинув.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 червня. Що треба зробити, щоб у домі панували любов і злагода

вівторок, 25 червень 2024, 7:05

25 червня: церковне свято сьогодні, від чого оберігає чудотворна ікона "Ізбавительниця". 25 червня за новим календарним стилем (8 липня - за старим) - свято чудотворної ікони Божої Матері "Ізбавительниця", яка зберігається в одному з українських монаст...

Помста за Харків: По Бєлгороду завдано масованої повітряної атаки. Спочатку пішли дрони, за ними ракети (відео)

вівторок, 25 червень 2024, 6:17

У ніч проти вівторка, 25 червня, у російському Бєлгороді, що неподалік від Харкова, чули серію вибухів. Згодом у місцевих Telegram-каналах стали з’являтися відео з вибухами у місті. . Офіційної інформації наразі немає, однак у соцмережах ширяться кадр...