"Плювати вони хотіли на жертви": Сотник розповів, як влада РФ приховує масштаб втрат окупантів

Під час цьогорічного параду з нагоди Дня Перемоги у всіх містах країни-агресорки Росії скасували ходу "Безсмертний полк". У такий спосіб влада РФ намагається приховати масштаб загиблих на війні проти України солдатів. Таку думку в інтерв'ю "Главреду" висловив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник, передають Патріоти України.

Як зазначив Сотник, ходу "Безсмертний полк" було скасовано точно не через те, що переймалися за людей. Владі РФ байдуже на те, що в натовп раптом може прилетіти якийсь безпілотник. "Плювати вони хотіли на ці жертви, вони самі прожарюють населення з відкритою душею", - підкреслив журналіст.

За його словами, причина в іншому. Акція "Безсмертний полк" стала працювати у зворотний бік – на негатив. От і не захотіли, щоб на цю акцію вийшли люди з портретами своїх чоловіків і синів, які недавно загинули.

"Так із акції, яка працює на пропаганду, вона могла б перетворитися на ту, яка працює проти путінської пропаганди. Адже багато хто зміг би побачити той масштаб загиблих і зниклих безвісти "наших хлопчиків" і жахнутися. Мені здається, саме тому була скасована ця акція", - сказав Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...