"По 10 годин без світла": Нардеп вразив похмурим прогнозом на найближчу зиму

Уряд має вже зараз попереджати українців, що літо, і особливо зиму, доведеться проходити з регулярними відключеннями світла. Таку думку виразив член парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг «Слуга народу» Сергій Нагорняк, передають Патріоти України.

Нагорняк стверджує, що навіть за наявності грошей і обладнання неможливо швидко відновити і теплові електростанції, і гідроелектростанції. За його прогнозом, тривалість відключень світла взимку залежатиме від погодних умов: «На мою думку, якщо не буде нових ракетних обстрілів по енергетиці, взимку при нулі градусів ми будемо проходити добу з пропорцією 18 годин зі світлом на шість – без світла, при мінус п’яти градусах – 16 годин зі світлом, вісім – без світла і при мінус 10 градусах – 14 годин зі світлом, і 10 – без».

Однак Сергій Нагорняк зауважив, що це буде можливо лише за умови відновлення частини генерації.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...