"По голові хочеш отримати?": 85-річний гіпнотизер Кашпіровський, що проживає у Москві, поліз у бійку (відео)

Відомий на пострадянському просторі 85-річний екстрасенс Анатолій Кашпіровський накинувся на журналістів, які ставили йому провокативні питання. Відповідне відео опублікував канал Shot в Х, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що журналісти каналу з Москви, дійсно провокували екстрасенса, формулюючи питання в уїдливому тоні. "Анатолій Михайлович, а кажуть, ваші сеанси не допомагають", - сказав журналіст з камерою.

На що Кашпіровський запитав "Що за манери – знімати?", і почав гніватися. Асистент екстрасенса в грубій манері спробував зупинити провокації.

Потім Кашпіровський спитав "Ти що, по голові хочеш отримати чи як? Ти що мене знімаєш", і через деякий час спробував кинутися на журналістів. Коли його заспокоїли – він відправився до авто, але журналісти продовжили провокації: "Анатолій Михайлович, а не боїтеся, що вас в шахрайстві звинуватять?"

На це екстрасенс вже не зреагував, а просто сів в авто. Після цього розбірки продовжилися вже між асистентом Кашпіровського і журналістами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...