"По лівому флангу на танку їде стриптизер, що робити?": У мережі глузують з офіцера запасу Тарзана (відео)

Після того, як владімір путін оголосив часткову мобілізацію в росії, у мережі тут же згадали про його зіркових фанатів. Так, гарматним м'ясом в Україні може стати стриптизер і чоловік Наташі Корольової Тарзан. У нього є лейтенантське звання. Ще кілька місяців тому Сергій Глушко, відомий як стриптизер Тарзан, хизувався своїм офіцерським званням, а вже зараз може відправитися в Україну, щоб на полі бою довести свою любов до росії й повагу до путіна, передають Патріоти України.

Як з офіцера запасу Тарзана глузують у мережі

У мережі сплило відео, зі словами Тарзана: "Ви лякаєте мене, офіцера запасу російської армії?" На них тоді кумедно відреагував Олексій Дурнєв.

"Що? Тарзан офіцер російської армії? Ну, друзі, це без коментарів. Це багато що пояснює, по-перше. Я думаю, дуже добре, що він не бере участь у цій війні, тому що наші солдати обісц*ялися б зі сміху. Типу стриптизери нападають. По лівому флангу на танку їде стриптизер, що робити? Він роздягається, танцюючи навколо дула", – посміявся ютуб-блогер.

"Офіцери запасу, настав ваш час", – прокоментували в телеграм-каналі "Боже, яке кончене".

Судячи з коментарів, Тарзану в Україні будуть раді:

  • "Офіцер пілона";
  • "Слова про Тарзана на дулі можуть виявитися пророчими";
  • "О, бігом за броніками "товариші офіцери". Тарзан буде на дулі танка новий номер робити";
  • "Стрінги тиснуть, а воювати треба. Вперед, гарматне м'ясо. Тільки де вас, чортів, ховати";
  • "Прямо бачу, як Тарзан біжить попереду армії орків у леопардових трусах. А потім все – все в пакет і з жовтими тюльпанами";
  • "Йди, офіцер запасу. І Наташку візьми з собою, буде вас відспівувати зразу на місці";
  • "Напевно, ця гола дупа вже в Грузії";
  • "Тарзан тільки ж*пою і язиком трясти вміє, як, власне і всі інші".

До речі, якщо Тарзан "топить" за путіна і його так звану "спецоперацію", а Наташа Корольова замовчує війну, сидячи в росії, то мама співачки Людмила Поривай відкрито підтримує Україну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...