По ньому йде 70% амуніції: Експерт назвав наступний міст-ціль після Кримського

Українські військові для удару по логістиці росіян повинні знищити не тільки Кримський міст у Керчі, але також і міст через Міуський лиман в районі Таганрога. Причому цей об'єкт ще більш пріоритетний, оскільки через нього окупанти перекидають близько двох третин своєї військової техніки в Україну, про що в ефірі "24 каналу" заявив військовий експерт Роман Світан, передають Патріоти України.

"Таганрозький міст приблизно такий же, як і Чонгарський. По Чонгару ми добре вдарили, до Таганрозького теж можемо дістати тими засобами ураження, які є. Я думаю, найближчим часом, якщо буде дозвіл на таку роботу, треба б знищити ще й Таганрозький міст. Через Таганрозький міст йде 70% військової амуніції, тоді як через Кримський - 30%. Тому він також важливий на знищення, як і Кримський", - сказав він.

Світан вважає, що для цього можна використовувати ті ж надводні безпілотники, якими сьогодні вдарили по Кримському мосту, а до цього атакували Севастопольську бухту.

Коментуючи сам удар по Кримському мосту, експерт вказав, що одна з двох його автомобільних гілок може бути виведена з дії на термін до півроку. Але щоб перерізати цей канал логістики росіян, в першу чергу потрібно знищити Залізничний Кримський міст.

"Це був підрив мосту на виїзд з Криму. Поки буде працювати один проліт в режимі "туди-назад", зменшать проходження вантажів, але військових вантажів точно не буде. Швидше за все, будуть працювати чисто цивільні машини. Військові вантажі вони будуть везти залізницею. Залізничний міст поки ще не пошкоджений, але я так думаю, що це тільки поки", - сказав Світан. За його словами, знищити залізничний Кримський міст можна буде після отримання далекобійних ракет ATACMS або ж іншими засобами ураження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...