"По плодах їхніх пізнаєте їх": Як у Зеленського "вкрали" в українців референдум щодо проолігархічного ринку землі, - політтехнолог

Економіст, політичний експерт Тарас Загородній пише у себе в Facebook, що «слуги народу» через підконтрольний Центрвиборчком вирішили не дати Юлії Тимошенко провести референдум щодо ринку землі, передають Патріоти України.

З 11 тисяч осіб, які подали документи як ініціативні групи, типу «знайшли», при тому, що ще незрозуміло як це робили, аж 10 чоловік, у яких нібито не в порядку документи. І відсіяли не їх, а всі 11 тисяч.

Експерт зазначає, загалом, зрозуміло, що цей закон «про референдум» - чиста фікція і проводити по ньому може тільки одна партія. І ясно яка. Але «слуги народу», звичайно, до сих пір не розуміють у що вплуталися і беруть на себе відповідальність за весь бардак на землі, який вони влаштовують у себе в базових регіонах Центральної і Північної України. Саме собою напрошується питання: вони точно хочуть другого терміну Володимира Зеленського? З такими розкладами якось вже мало віриться.
«Подивимося, що скаже суд. Заодно ЦВК доведеться доводити на якій підставі вони не зареєстрували. Ну, і заодно подивимося, як вони викручуватися будуть», - написав Тарас Загородній.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...