"Побачила листівки з Арестовичем, які розкидають росіяни з питанням "ви за ето воюєтє". Волала", - Татуся Бо

"Побачила листівки з Арестовичем, які розкидають росіяни з питанням "ви за ето воюєтє". Волала. Довбойоби. Невимовні довбойоби. Абсолютні довбойоби. Їм, певно, ніколи не втямити, що всі тут стоять не за Арестовича, не за Зеленського - всі стоять за СВОЄ", - пише популярна блогерка та громадська діячка Татуся Бо на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"За свою землю на Херсонщині, за своє дитинство в Руській Лозовій, за омріяну і потом та кров'ю вироблену квартиру в Бучі, за маму з Бердянська, за тата з Донецька, за те щоб жодна нога цієї пиздоти не ступила в Івано-Франківську, за те щоб більше ніколи не розстрілювали людей у Львові бо вони українці, за пам'ять, за правду, за друга, за брата, за сина і дочку, за СВОЄ, за СВОЮ УКРАЇНУ.
Хоча, хулі їм пояснювати... У них немає клепки, яка б дала можливість це зрозуміти. А так хай ті бумажки розкидають, то целюлоза, наша земля і це перетравить".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: