Побачили на київському вокзалі: Віра Брежнєва вперше за півтора року повернулася в Україну

Співачка Віра Брежнєва, яка з початком повномасштабної війни засудила дії рф і допомагала співгромадянам, повернулася до України. Так, виконавиця на сторінці в Instagram поділилася відео, як вона на потягу прибуває на столичний залізничний вокзал. У ролику Брежнєва показалася на пероні, де на неї чекали друзі з соняшниками, повідомляють Патріоти України.

Також Віра поділилася, як від щастя, що приїхала додому, бігала холом центрального залізничного вокзалу. "Мій сонячний Київ. Мої чудові друзі. Моя найочікуваніша подорож", - коротко підписала відео Брежнєва.

Також виконавиця показалася на вулицях української столиці, і як завітала в шоурум до друга, дизайнера Руслана Багінського.

Ціль свого візиту до Києва Брежнєва не розкрила, так само не розповіла, чи залишається в українській столиці назавжди, чи тимчасово. Як відомо, у Брежнєвої та її чоловіка, композитора Костянтина Меладзе в центрі Києва є нерухомість. Також під Києвом у Меладзе є будинок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...