"Побачили те, що не було явним" - політтехнолог про те, як криза проявила президента Зеленського

Криза - це екзамен для влади, чи зможе вона скористатися цим шансом.

Сергій Гайдай

Під час кризи та пандемії стало явним те, чого не бачили під час голосування. Зеленський не розуміє, що треба робити. Про це розповів політтехнолог Сергій Гайдай, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Немає фахових людей. Його оточення - дивні особи з незрозумілою репутацією. Криза проявила цей застій. Україні потрібен не просто функціонер, а людина з досвідом, баченням, стратегією.
Влада запровадила карантин. Не можемо відмовитися від цього. Наша система охорони здоров'я неспроможна запобігти повномасштабній епідемії. Єдине, що лишається, - жорсткі превентивні обмеження. Але для будь-якої країни це удар по економіці. Не варто було зупиняти важливі галузі, забороняти людям пересуватися. Ці рішення продиктовані страхом", - вважає експерт.

Парадокс у тому, що ми і до цього жили у постійній кризі, каже він. "Буде не так боляче падати. Велика частина української економіки перебуває в тіні. І продовжує жити. Ми постраждаємо від кризи. Але тут є й вікно можливостей - нафта подешевшала, з'явилися нові робочі руки - трудові мігранти повернулися з-за кордону. Це екзамен для влади, чи зможе скористатися цим шансом", - додає політтехнолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...