"Побєдобєсіє на "Нашому" та "Першому незалежному" спонукає Путіна до активніших дій, адже "українці самі кличуть Росію", - політтехнолог Голобуцький

"Депутат їхньої "Ґосдуми" Алєксєй Журавльов в телемарафоні з нагоди "Дня республики ДНР" розповідав, що час Україну "звільняти", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мовляв, самі українці вимагають: "...Если бы от меня всё зависело, я бы завтра всё решил. Потому что за Донбассом, который сегодня проявляет свою стойкость, пойдёт большая часть Украины, сомнений даже нет. ДАЖЕ В ОДЕССЕ, где всех задавили, задушили, они КРИЧАТ: «ДОНБАСС, МЫ С ТОБОЙ!» Вы видели, эти кадры? Это же мужественные прекрасные люди, которые, несмотря ни на что, понимая, чем это грозит, говорят – «Донбасс, мы с тобой». ...Мне представляется, я считаю, что ПОРА ОДЕССУ и другие города из плена ОСВОБОЖДАТЬ, из плена нацизма. Они, ублюдки, сами не уйдут. Вы знаете, что нацизм не лечится, он только уничтожается. Другого способа нет".

От тому і необхідно жорстко придушувати будь-які порухи "п'ятої колони". Щоб в Кремля не створювалось враження, ніби вони дійсно мають тут підтримку. Ніби їм сприятиме хтось крім їхніх власних агентів на зарплаті.

Це якраз той випадок, коли картинка провокує реакцію Кремля. Вереск колаборантів в Одесі, свиноподібна Єлєна Бєрєжная з КГБістами в Києві, наскрізь совковий "марафон" на "Інтері", "освободітєлі" з білими голубами миру на медведчуківському "Першому незалежному". Таке саме побєдобєсіє на "Нашому". Все це спонукає Путіна до активніших дій, адже "українці самі кличуть Росію".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...