Поблизу - управління ФСБ: У центрі окупованого Донецька пролунали вибухи (відео)

Тимчасово окупований Донецьк потрапив під обстріл. Зафіксовано "прильоти" на кордоні двох районів міста. Про це повідомляє Telegram-канал "Новости Донбасса" у середу, 12 червня, передають Патріоти України.

"Прильоти" були на межі двох районів – Ворошиловського та Київського. У тих краях знаходиться, наприклад, "управління ФСБ з ДНР". Однак куди саме були удари, на даний момент інформації немає", – йдеться у повідомленні.

Тим часом пропагандистські Telegram-канали пишуть, що через обстріл у Петровському районі Донецька начебто загинула жінка 1977 року народження. У тому ж районі внаслідок скидання вибухонебезпечного предмета з безпілотника на автомобіль поранено двох чоловіків.

У свою чергу голова окупаційної адміністрації Ясинуватої Дмитро Шевченко пожалівся на скидання боєприпасу з безпілотника, внаслідок чого було пошкоджено систему електропостачання міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...