Почути маму: Операція як подарунок на Різдво для глухої від народження маленької дитини, яка вперше почула голос батьків (відео)

Еверетт Коллі переніс операцію кохлеарної імплантації після народження глухим і сяяв від радості, коли вперше почув, як його мама і тато розмовляли з ним перед Різдвом.

Малюкові на ім'я Еверт Коллі , якому всього дев'ять місяців, зробили операцію з кохлеарної імплантації, оскільки він народився глухим. До нього повернувся слух, і коли він почув голос своїх батьків Ешлі та Закарі , засяяв від радості.

Відповідне відео з реакцією малюка опублікувало видання Miror . Такий подарунок Евертту зробили якраз до різдвяних свят (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця) .

На опублікованих кадрах показано, як Еверетту встановили імплантати і почали розмовляти. Малюк спочатку не зрозумів, але коли його покликала мама, він зрадів і кинувся до неї в обійми.

Глухий від народження малюк уперше почув голос мами та тата.  Зворушливе відео

"Я думаю, що в основному голос мого чоловіка, здається, чує більше, ніж мій. Але коли він чує його, йде до мене за втіхою, це чудово", - сказала Ешлі.

Проте сильних хвилювань у батьків не було, оскільки попередні сини проходили схожий шлях. У дитинстві у старших дітей Грейсон та Джоел виявили рідину у вухах.

Коли ж Еверт зробили тест, припустили, що у нього також рідина у вухах, але пізніше виявилося, що це не так.

"Я повернулася через місяць, і вони зробили той же тест, що і новонародженим, і я подумала: "Можливо, рідина все ще може бути", і в цей момент я поставила під сумнів цю версію. Потім я повернулася в кабінет, де проводять тест на слуховий мозковий відгук, і саме тоді мені повідомили, що він має глибоку втрату слуху», – згадує Ешлі.

Мати трьох дітей зізналася, що тоді була розгублена і буквально не знала, що робити.

"Я відчувала, що дивлюся крізь неї. Я була в шоці", - додала вона.

Лікарі запропонували батькам Евертта операцію з кохлеарної імплантації, коли маленький електронний пристрій міститься під шкіру за вухом і підключається до зовнішнього мікрофону. Вони погодилися і після чотиригодинної операції у Дитячій лікарні, вдалося встановити пристрої на обидва вуха. Незабаром він зміг чути голоси батьків.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.