Починається вирішальна битва, повним успіхом ЗСУ стане знищення Кримського мосту, - Піонтковський

Передача Україні ракет дальнього радіусу дії Storm Shadow полегшить ЗСУ завдання зі знищення Кримського мосту. Якщо естакади більше не буде, окупанти Росії не зможуть утримувати Крим. Починається вирішальна битва у війні. Про це заявив російський політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

В інтерв'ю журналістці Олесі Бацман він розповів про те, що більшість військових експертів дотримуються точки зору, згідно з якою показником абсолютного успіху ЗСУ у війні стане знищення Кримського мосту.

За його словами, в такому випадку окупанти РФ не зможуть утримувати півострів, а вихід з Криму стане для Москви серйозним політичним ударом.

"Вирішальним буде той бій, який зараз ось починається на наших очах, і для більшості військових експертів отмаркером... повного успіху України є така подія як знищення Кримського моста. Ось воно якраз робиться більш імовірним і легше здійсненним... з передачею ракет Storm Shadow, в тому числі... ця подія унеможливить оборону Криму...", - підкреслив Андрій Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...