"Починалося з 2500 гривень": Павло Зібров зізнався, на скільки йому збільшили пенсію (відео)

Український співак Павло Зібров, який раніше розповідав про маленьку суму пенсії, зазначив, що є зміни у цьому питанні. Виявилося, що нещодавно народному артисту України держава підняла виплати. Проте, за словами Зіброва, це все одно невеликі кошти, передають Патріоти України.

"Починалося з 2500 гривень, потім 4000, а зараз вже 8300. Більш-менш. То я багата людина, нормально, не жаліюся. Але, чесно кажучи, пенсії такі убогі у нас. Ми за кордоном поїздили і дивимося, як пенсіонери на лайнері в круїз їдуть. Боже, я ж теж типу пенсіонер", - сказав артист в інтерв'ю Анжелікі Рудницькій.

Зібров додає, що має також дохід від викладацької діяльності у Київському національному університеті культури й мистецтв та інколи від концертів. "Концерти благодійні, але іноді й касові. Зрозуміло, що ми не можемо дозволити собі квитки по 1500-2000 гривень. Робимо доступні. Прекрасно розуміємо, що зараз немає стільки грошей у людей, щоб заплатити. Тільки щоб прийшли, це найголовніше. Щоб стільчики не були порожніми. Плюс я викладаю у Михайла Поплавського. Я йому вдячний. Уже два роки очолюю кафедру", - наголосив співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...