"Подала знак": Експосол США розповів, що буде із підтримкою України, якщо переможе Камала Гарріс

Кандидатка у президенти США Камала Гарріс підтримує позицію «Будьте з Україною до перемоги» і буде діяти більш рішуче в деяких питаннях, ніж діючий президент Джо Байден. Таку думку під час спілкування з журналістами висловив колишній посол США в Україні, експерт United States Institute of Peace Вільям Тейлор, передають Патріоти України.

Тейлор підкреслив, що Камала Гарріс підтримує Україну і матиме можливість стати ще сильнішою, якщо захоче. «І я ставлю на те, що вона буде трохи агресивнішою, ніж президент Байден», — заявив дипломат.

Тейлор підкреслив, що, незважаючи на те, що Джо Байден повільно ухвалював рішення щодо, наприклад, РСЗВ HIMARS, танків Abrams, літаків F16 і ударів по території Росії вздовж кордону, він завжди ухвалював правильне рішення.

І Камала Гарріс, за словами Тейлора, це підтримує. «Вона вже подала знак, що буде трохи агресивнішою в деяких питаннях, ніж навіть президент Байден», — переконаний експосол.

За словами дипломата, якщо Камала Гарріс стане президентом США, вона прийде з новими держсекретарем і радником із нацбезпеки, які, будуть ще більше підтримувати Україну.

Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський потрапив на той самий гачок, на який намагався упіймати Залужного до відставки, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:49

"Американські демократи в унісон завдали подвійного удару. У той час, коли кандидатка у президенти Камала Гарріс повільно смажила на дебатах Дональда Трампа, державний секретар Ентоні Блінкен відвідав Київ. Аби врешті поговорити про далекобійну зброю і...

Таке враження, що Путін обнулився і відбувся відкат до якоїсь "точки збереження". Але в Росії все сприйняли як належне, - Голобуцький

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:15

"Головне - погоджуватися з будь-якою маячнею? Путін: "Якщо Україна почне застосовувати проти РФ західну високоточну зброю великої дальності - це означатиме пряму участь країн НАТО у війні в Україні. Це означатиме, що США, НАТО та європейські країни без...