Подарували іграшкових солдатиків: Росгвардія спробувала потролити Макрона, але в Кремлі обурені (відео)

У Кремлі не оцінили «гумор» офіційного представника росгвардії Валерія Грибакіна, який спробував потролити президента Франції Еммануеля Макрона після його заяв про можливу підтримку України іноземними військами. Про це з посиланням на обізнані джерела розповіли у Telegram-каналі "Можем объяснить", передають Патріоти України.

На оприлюдненому у соцмережах відео Грибакін прийшов під французьке посольство у Москві, щоб передати Макрону іграшкових солдатиків і машинки. «Президент Франції неодноразово робив заяви про те, що готовий відправити війська до України. Ну, я думаю, якщо він не награвся, тут є чудова нагода погратися у солдатики і у машинки», — заявив представник росгвардії.

Однак, як повідомляють журналісти, адміністрації російського диктатора Володимира Путіна цей «жарт» не припав до смаку, після чого місцеві пропагандисти, серед яких Володимир Соловйов, Известия, Парламентская газета, МК, КП, РЕН ТВ, Вечерняя Москва і багато інших почали терміново видаляти провокаційне відео зі своїх соцмереж.

«Ця акція була особистою ініціативою Грибакіна. З якого хр*на він вирішив так пожартувати — велике питання, мабуть, це буде обговорюватися ще», — пояснив один зі співрозмовників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...