"Подекуди суттєво посилили": У ГУР Міноборони оцінили стан російської ППО

Протягом повномасштабної війни проти України Росія перекинула до Москви та окупованого Криму системи ППО з Далекого Сходу та Північного регіону. Потужність цього повітряного захисту не завжди відповідає заявам росіян. Про це розповів представник ГУР Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

Росія посилила свою ППО

Скібіцький заявив про елемент пропаганди в заявах росіян про те, що вони начебто збивають майже всі повітряні цілі. Однак за час війни РФ дуже посилила свою протиповітряну оборону на багатьох напрямках.

"Це зокрема і окупований Крим, а саме район Керченського мосту – там дуже потужна система ППО. Це Московський напрямок на території Російської Федерації й інші регіони. На вказаних напрямках вдалось не просто посилити, а й створити ешелоновану систему ППО", – розповів представник воєнної розвідки.

Він додав, що росіяни змогли цього досягти за рахунок перекидання зенітно-ракетних та зенітно-артилерійських підрозділів з інших регіонів країни – з Далекого Сходу, з Північного регіону. Тож тепер ці напрямки фактично "оголені" у контексті захисту ППО.

Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...