​Подорожуй з VELO зручно та комфортно (18+)

На правах реклами.  18+ Наша продукція призначена для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 18+ Цей продукт (VELO) містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Кожна наша подорож, неважливо, коротка чи довга, має бути максимально комфортною. І завдяки паучам VELO подорож стає значно простішою. Ось деякі ключові переваги використання паучів VELO під час подорожі:

Кожна наша подорож, неважливо, коротка чи довга, має бути максимально комфортною. І завдяки паучам VELO подорож стає значно простішою.


Ось деякі ключові переваги використання паучів VELO під час подорожі:

  • Компактність та портативність. Паучі VELO мають маленький розмір, що робить їх ідеальними для подорожей. Вони легко вміщаються в кишеню, сумку або рюкзак, тому ви завжди можете мати їх під рукою.
  • Відсутність запаху*. На відміну від традиційних сигарет, паучі VELO не виділяють диму* або запаху. Це означає, що ви можете задовільнити насичення нікотином без створення незручностей для інших.
  • Швидкий доступ до нікотину. Не потрібно постійно при собі носити запальнички або інші аксесуари. Просто відкрийте упаковку та покладіть пауч між верхньою губою та яснами.
  • Різноманітність смаків. VELO пропонує різноманітність смаків, тому ви завжди можете змінити продукт в залежності від свого настрою чи ситуації.
  • Відсутність обмежень. Паучі VELO зберігаються в герметично закритій упаковці, що забезпечує їхню свіжість впродовж зазначеного терміну придатності.. Крім того, існує багато місць, що мають обмеження щодо куріння, але з паучами VELO ви можете насолоджуватися нікотином майже будь-де.

На сайті my o’go, кожен відвідувач може з легкістю зорієнтуватися в продукції, а детальні описи та фотографії дають змогу підібрати саме той продукт, який ідеально підійде саме для вас.

Що саме пропонує Ого (o’go) своїм клієнтам:

  • Різноманітність форматів від Mini до Regular, щоб кожен міг знайти оптимальний варіант для себе.
  • Широкий спектр смаків, включно з екзотичними нотками - в Ого (o’go) ви знайдете все.
  • Диференційована міцність від легких варіантів (2 крапки) для початківців до сильних для досвідчених користувачів (6 крапок).
  • На сайті my o’go ви можете з легкістю вибрати та замовити потрібний продукт, а також отримати всю необхідну інформацію про нього.

Будьте в курсі новинок в o’go

Сучасний світ динамічний, а новинки з'являються миттєво. Для тих, хто прагне завжди залишатися в тренді, особливо важливо бути в курсі останніх подій і пропозицій. Саме тому o’go стає незамінним помічником для активних повнолітніх споживачів продукції VELO.

  • Ваш особистий кабінет на сайті myogo.com.ua дасть змогу відстежувати всі актуальні акції, новини та особливі пропозиції для членів клубу o’go Club. Тут ви зможете переглядати свою історію замовлень, налаштувати особисті налаштування та отримати доступ до ексклюзивних пропозицій, що можна обміняти на накопичені ХР.
  • В o’go ви будете не просто споживачем, а повноправним учасником програми лояльності o’go Club. XP, які накопичуються при кожному замовленні продукції VELO, можна обмінювати на спеціальні пропозиції, які доступні лише для членів клубу.
  • Зареєстровані в o’go Club користувачі отримують найсвіжіші новини, акції та оновлення асортименту VELO першими. Так, ви завжди будете в курсі всіх подій та зможете скористатися вигідними пропозиціями миттєво.

З o’go club ваш досвід використання продукції VELO стане ще приємнішим та вигіднішим!

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...