"Подвиг" вітали оплесками: Голова республіки Комі лише з 20-ї спроби зміг закинути м’яч у баскетбольне кільце (відео)

Глава республіки Комі Володимир Уйба лише після 20-ти спроб зумів закинути м’яч у баскетбольне кільце під час відвідування місцевого спорткомплексу. Відео з двома хвилинами цієї публічної ганьби швидко розлетілося соцмережами, спровокувавши шквал глузувань з боку користувачів, передають Патріоти України.

На ньому видно, що, хоч би як відчайдушно Уйба не намагався хоча б раз влучити у кошик, м’яч вперто відмовлявся туди залітати, ніби знущаючись над його спортивними навичками. Своєю чергою, міньйони, які супроводжували главу регіону, бачачи його фіаско, спробували відвернути увагу на себе, щоб хоч якось згладити незручність.

У підсумку все це перетворилося на справжній цирк із натовпом клоунів, деякі з яких, щоб не осоромити начальника, й зовсім вирішили не докидати м’яч навіть до щита. Коли ж Уйба нарешті влучив у кільце, цей його «подвиг» було зустрінуто радісними вигуками і навіть оплесками.

Це ще раз доводить, що, часом, врятувати репутацію російського чиновника нездатна навіть ціла армія підлабузників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

За кордоном взяв собі прізвище Андерсон: Молодша донька Віри Брежнєвої закрутила роман із росіянином (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:00

Молодша донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – закрутила роман з бойфрендом-росіянином. Принаймні так стверджують ЗМІ, передають Патріоти України. Обранцем 14-річної Сари нібито став Андрій Бенедіктов, який родом з Москви. Чоловік, за даними ...

У Волгоградській області РФ ув'язнені взяли заручників, є вбиті серед співробітників колонії (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:40

У виправній колонії №19 Вологодської області Росії ув'язнені 23 серпня захопили заручників. Про це пропагандистське агентство "РІА Новостии" повідомляє з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, передають Патріоти України. У новин...