"Погано не тільки в Авдіївці": Начштабу полку "Азов" відверто розповів про патову ситуацію на фронті

Ситуація, що утворилася в Авдіївці, - не єдина подібна ситуація на фронті. Про це в інтерв’ю Наталії Мосейчук розповів начальник штабу бригади НГУ "Азов" Богдан "Тавр" Кротевич, передають Патріоти України.

"Наша найбільша проблема — і в армії, і в політиці — ми не визнаємо своїх помилок", - каже "Тавр".

Богдан Кротевич розповів, як доповідав і пропонував політичному та військовому керівництву плани ударів по російських військах. Та у відповідь не почув нічого. "І ситуація в Авдіївці — це не єдина така ситуація на фронті. Ми зараз стоїмо в Серебрянському лісництві. Там поряд - така сама ситуація", - розповідає військовий.

"Тавр" припустив, що такі речі відбуваються, бо об’єктивна інформація не завжди доходить до вищого керівництва. Тож наважився публічно розкритикувати план оборони Авдіївки та запропонував своє бачення тактики. "Я написав своїм знайомим і я став у позицію, в якій ніколи в житті не був. Ми на їх місці були - ми були в оточенні. Я знаю, що таке писати передсмертні повідомлення від себе. Але я вперше зустрівся з ситуацією, коли я їх отримую. І от тоді мене порвало. От тоді я написав це. Тому, що мене це задовбало", — зізнався Кротевич.

За його словами, це те, чого не вистачає багатьом генералам. "Не всім, але багатьом. Вони не дослуховуються. Вони вважають, що вони все знають. А це не так.Генерали повинні своє его присадити і дослухатися", - додав військовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...