Поганий знак для Путіна: Росіяни почали розуміти, що їм брешуть щодо кількості загиблих під час "СВО"

На тлі повномасштабного російського вторгнення в Україну, Міноборони агресора всіляко приховує, скільки російських солдатів загинуло під час загарбницької війни проти України, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє "Медуза "з посиланням на розслідування, яке проводилося спільно з "Медіазоною", від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року і до кінця травня 2023-го, коли на фронті почався контрнаступ ЗСУ, загальна кількість загиблих з російського боку склала 47 тисяч осіб.

Для підрахунку використовувався Реєстр спадкових справ та офіційні дані про смертність від Росстату. "Якщо говорити максимально точно, з ймовірністю 95% число загиблих лежить в межах між 40 тисячами і 55 тисячами осіб. Загальна кількість безповоротних втрат Збройних сил РФ, включаючи тяжкопоранених та звільнених може становити як мінімум 125 тисяч осіб", - йдеться в матеріалі.

Примітно, що востаннє відомство агресора звітувало про втрати у вересні 2022 року - тоді було оголошено, що на фронті загинули менше шести тисяч російських військовослужбовців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...