Поговорили про дещо далекобійне: Кулінар Клопотенко показав, як переконував Блінкена приймати "правильні рішення" (фото)

Шеф-кухар Євген Клопотенко повідомив, що в одному з ресторанів його мережі обідав державний секретар США Ентоні Блінкен, і вони мали особисту розмову. Публікацію про це він залишив в мережі Х, передають Патріоти України.

"Просто. Держсекретар США Ентоні Блінкен. Просто поїв сьогодні в "100 років тому вперед". А я тим часом переконував, що треба приймати правильні далекобійні рішення", - розказав Клопотенко і показав фото, як демонструє американському посадовцю боксерську стійку.

Також пізніше він залишив ще два фото, де видно сервірування столу для гостей з США, ймовірно для подачі борщу.

А до цього заклад Клопотенка відвідав голлівудський актор Майкл Дуглас, і за словами шеф-кухаря, куштував там борщ, який йому сподобався.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це неадекватна операція": Експерт назвав мету контрнаступу РФ в Курській області

середа, 11 вересень 2024, 21:40

Почавши наступ в Курській області, Росія спростовує свої ж заяви, пояснив в ефірі Radio NV військовий експерт Михайло Самусь. Патріоти України пропонують вашій увазі його міркування. "Згадаймо, за що критикували українське командування протягом останнь...

Огляд карти бойових дій 11 вересня 2024 року - Злий Одесит

середа, 11 вересень 2024, 21:01

Сьогодні 11 вересня. Триває 931 доба оборони України проти російської навали. Сили оборони України продовжують тримати оборону та проводять контратаки, що призводять до звільнення територій. Російські війська ще не почали нову фазу наступу на Покровськ...