Погроми з різаниною й не тільки: Як "розважаються" у Москві військові перед відправкою в Україну

У поліцію Москви доставили до десяти "призовників-контрактників", які влаштували погром зі стріляниною та різаниною в одному з хостелів. Серед затриманих виявився відомий у військових колах полковник ВПС у відставці, чиї винаходи використовують у військовій промисловості. Про це пишуть російські канали, передають Патріоти України.

Все почалося з багатоденних пиятик, якими проводили час майбутні бійці, відряджені на війну від АТ "Мосводоканал". Сантехніків та трубопрокладачів перед відряджанням на війну зібрали до групи та поселили у хостел "ХотелХот Бауманська".

Поки "комунальники" чекали на відправку на т.зв. "СВО", вони скупили весь місцевий алкомаркет і влаштували галасливу пиятику на другому поверсі готелю. Допилися до того, що стали з'ясовувати, хто крутіший - найманці чи регулярна армія.

Серед постояльців хостелу виявився 48-річний полковник ВПС у відставці Олексій Косенко, який перебуває в загоні "Ірбіс" ПВК "Редут". Крім того, Косенко - доцент, колишній начальник кафедри та кандидат технічних наук, співавтор 7-ми патентів на винаходи, має понад 150 науково-методичних праць, а у вільний від роботи час надавав послуги ремонту.

Він спробував повчати товаришів по чарці життю, але працівники водоканалу не стали слухати лекцію про "основи виживання" в ПВК і накинулися на офіцера запасу з кулаками. Той вихопив травматичну зброю і одному з нападників вистрілив у живіт. Із серйозною травмою живота п'яного контрактника доправили до лікарні. Полковника Косенка затримали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...