Погрожують не повернути ключі від осель: У окупованому Рубіжному місцевих обдурили із "безкоштовною" заміною вікон

У тимчасово окупованому Рубіжному на Луганщині місцевим жителям пообіцяли безкоштовну заміну вікон та дверей, натомість тепер шантажують поверненням ключів від домівок. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти України.

Він розповів, що в місті почали показове відновлення: будівники беруться виключно за вцілілі багатоповерхівки, яким необхідний незначний ремонт. "Зруйноване самими росіянами житло їх не цікавить", - написав очільник області.

Також він розповів, що окупаційна влада вимагає гроші за обіцяну "безкоштовну" заміну дверей та вікон. "Віднедавна за заміну вікон та дверей, яку обіцяли виконати на безоплатній основі, окупаційна адміністрація міста стала вимагати в населення гроші. У протилежному випадку погрожують не віддати рубіжанам ключі від власних осель", - розповів Лисогор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...

Дрони ГУР Міноборони уразили підприємство російської оборонки у Тулі - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 13:02

Головне управління розвідки Міноборони України уразило виробничі потужності державного підприємства російського оборонного комплексу Базальт у Тулі в ніч проти четверга, 16 травня. Про це NV повідомило джерело в українській розвідці, передають Патріоти...