"Погубить або чай, або дверна ручка": Експерт передрік незавидну долю Пригожина

Ватажкові ПВК Євгену Пригожину може загрожувати "раптова" смерть від "чаю або дверної ручки". Він наклав вето на використання "вагнерівців" іншими командирами і пішов проти бажання президента Російської Федерації Володимира Путіна, а таке глава Кремля не пробачає, передають Патріоти України.

Британський політолог Марк Галеотті зазначив, що Путін не хоче втратити "Вагнер" в Україні, в Африці і в інших частинах світу, тому він провів зустріч з Пригожиним і командирами ПВК, щоб переконати їх продовжувати вести бойові дії.

"Цікаво, що президент РФ запропонував, щоб "Вагнер" продовжував брати участь у СВО, але під іншим командуванням. За словами Путіна, багато польові командири начебто не проти цього, але саме Пригожин втрутився і наклав вето, сказавши: "Ні, хлопці на це не підуть", - цитує експерта BRIEFLY.

При цьомуГалеотті вказав, що хоч президент РФ і уклав угоду з головним "вагнерівцем", але подібне він не забуває і не прощає.

"Якщо він зараз піде проти Пригожина, то шанси на можливі майбутні угоди вельми обмежені. Тому я підозрюю, що в даному випадку Пригожину надано вікно можливостей. Якщо він зможе і далі вести справи в Африці та інших регіонах в інтересах Росії, то це добре і відмінно. Якщо ні, то, може бути, через рік, коли пил осяде і ніхто не буде звертати на нього уваги, Пригожина погубить або чай, або дверна ручка", - підсумував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...