"Покажемо чотири напрямки звільнення Криму": У Зеленського обіцяють звільнити південь України "методом Лукашенка"

Україна звільнить південь від російських окупантів. Це стосуватиметься і Херсона і Криму. Українське військове командування працює над відповідною спецоперацією. Про це сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі «24 каналу».

Подоляк вважає, що росіяни тікатимуть з окупованого Херсона та не захищатимуть місто, оскільки без потужної артилерії окупанти нічого не можуть зробити.

Радник наголосив, що українцям не варто звертати уваги на систему оборони російських окупантів, оскільки цим грамотно займається Генштаб та командування на півдні України. Подоляк додав, що на півдні триває спецоперація зі звільнення Херсонщини.

«Херсон буде звільнено. Так само буде звільнена й Арабатська стрілка, й ми зайдемо в Крим. Як казав Лукашенко, покажемо чотири напрямки звільнення Криму», – наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...