Покажіть це фото баптисту Джонсону: Росіяни вбили доньку і онука пастора з Одеси

Під час масованого удару по Одесі загинули члени сім'ї баптистського пресвітера, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ. Про це повідомив волонтер та пастор Роман Медяник, передають Патріоти України.

За його словами, ситуація залишається складною, оскільки під завалами продовжують шуками членів родини пресвітера баптистської церкви Одеси. "Під завалами багатоповерхового будинку опинилася Анна Гайдаржі з 4-місячним сином Тимофієм, дочкою Миколи Михайловича Сідака, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ. Чоловік Ані Сергій та дочка дивом залишилися цілими, перебуваючи в сусідній кімнаті", - додав Медяник, коментуючи заяву ЄХБ.

Журналістка та волонтерка Юлія Забеліна повідомила, що внаслідок удару ЗС РФ загинула донька і онук пастора одеської церкви євангельських християн Миколи Сідака. За її словами, світлину із жертвами обстрілу ЗС РФ мають продемонструвати спікеру Палати представників США Майку Джонсону, який також є багаторічним баптистом.

"І саме завдяки керівництву баптистів в Україні і США була зроблена нещодавня зустріч керівництва України і Джонсона. Так само це фото має транслюватись по всім консервативним республіканським каналам в США, не лише серед республіканців, а серед тих, хто має на них вплив. Це дуже сильний канал впливу. Бо в Америці вже вивчають новий термін - християнський націоналізм, як одну з причин феномену Трампа. То ж це трагічне фото і контекст мають бути донесені у стислі терміни. Такі люди в Україні є", - продовжила журналістка у своєму дописі.

Забеліна наголошує, що баптистська діаспора на Заході цікавиться постраждалими українцями, які є прихожанами церков. І відповідні списки жертв серед вірян вже готуються. На її думку, союзники повинні збагнути, що росіяни вбивають абсолютно усіх українців без винятку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...