ПокерМатч в європейській мережі - перспективи майданчика

Як ПокерМатч завойовує європейський ринок та допомагає українцям

Українська покерна платформа Покер Матч нещодавно долучилася до європейського мережі. Як це вплинуло на гравців

Український покер-рум ПокерМатч нещодавно долучився до найбільшої в Європі гемблінг-мережі iPoker Network. Такий крок дозволив сайту надавати користувачам значно вищий рівень сервісу. Детально про майданчик – у розширеному огляді за посиланням. Що змінилося для користувачів PokerMatch – далі у матеріалі.

Сайт ПокерМатч

Головна сторінка бренду не зазнала значних змін після 15 листопада 2022 року (саме тоді майданчик об'єднався з АйПокер). Витриманий чорний із патріотичним жовто-блакитним так і залишилися основними кольорами бренду. А от ігровий клієнт став геть іншим.

По-перше, на функціонал вплинули зміни доступних дисциплін. Якщо раніше на Покер Матч був китайський покер “Ананас”, під котрий відводилось окреме меню, то тепер ця дисципліна не входить в перелік доступних. Натомість в лобі з'явився дуже зручний та інтуїтивно зрозумілий фільтр по лімітам та форматам ігр.

Для покеристів на вибір є декілька варіантів гри:

  • cash Холдем, Холдем 6+ та Омаха,
  • швидкий покер зі столами на 6 учасників,
  • турніри Твістер у форматі сіт-енд-гоу на 3-х гравців,
  • турніри сіт-енд-году на 6 та 9 гравців у швидкості турбо,
  • класичні МТТ пропозиції,
  • ігри у форматі “нокаут”, тобто з призами за вибивання суперників.

Платежі для українських гравців

Одна з вагомих переваг ПокерМатч – доступність платіжних методів та мінімальні ліміти на транзакції. Незважаючи на те, що гра ведеться в євро, користувачі можуть виконувати всі операції звичними для себе способами. Рум приймає банківські карти , електронні гаманці, криптовалюти. Можна поповнити акаунт з терміналу або по номеру мобільного. Мінімальний депозит – 50 гривень, а вивести можна мінімум 250 гривень.

У лобі клієнту є спеціальна форма для донатів – “Допомога Україні”. Там бажаючі можуть перерахувати будь-яку суму (від 20 гривень) на благодійність.

До речі, про добрі справи. Майданчик зробив свій колосальний внесок за час війни.

Благодійні івенти PokerMatch

Для збору грошей на допомогу ЗСУ та українцям адміністрація руму прийняла рішення віддати весь рейк із благодійних турнірів волонтерам. Так, за час проведення серій Victory Cup та Glory Cup було зібрано понад 3 500 000 гривень.

Окрім прямої фінансової допомоги постраждалим від війни та співпраці з волонтерськими організаціями, ПокерМатч проявив свою патріотичну позицію на справі. Акаунти російських гравців було заблоковано вже протягом першого тижня повномасштабного вторгнення, а згодом в чорний список потрапили і покеристи з Білорусі. Аналогічна політика руму була спрямована на рекламні колабораці – всі контракти з російськими селебріті було негайно розірвано.

Майданчик PokerMatch працює за ліцензіями Кюрасао та КРАІЛ з 2016 року, тому діяльність руму також підтримує економічний фронт України.

Нові можливості для українських покеристів

Збільшення аудиторії завдяки приєднанню до iPoker дозволило значно розширити пул користувачів. У лобі з'являється більше гравців з Європи, а отже наші покеристи здобувають більше шансів грати у будь-який час доби, а не лише в “гарячі” вечірні години.

Ще одна перевага – дозвіл на використання допоміжного софту. Відтепер покер-про охочіше стають користувачами PokerMatch. Для новачків теж хороші новини – в лобі на постійній основі є фріроли. Щоправда, поки що їх кількість не вражаюча, але представники руму анонсують все більше заохочень для рекреаційних гравців.

До речі, про заохочення. Нові гравці отримують одразу купу welcome-подарунків за перші депозити. На вибір – 14 видів бонусів (залежать від суми поповнення та умов відіграшу).

Наостанок варто зазначити, що патріотична позиція українського майданчика разом із вагомими перевагами для покеристів дійсно робить Poker Match конкурентоспроможним румом для багатьох європейців.

За матеріалами https://cardmates.ua/

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...