"Похоже на прогрессирующий маразм": Дотепники намагаються зрозуміти, чому Путін не вміє носити навушники (відео)

Виявляється, що російський диктатор Володимир Путін, який раніше «вчив» своїх африканських колег надягати навушники, і сам не вміє ними користуватися. На це звернули увагу після публікації відео з Грозного, де він завітав до місцевого тиру, щоб помилуватися на 16-річного сина своєї чеченської маріонетки Рамзана Кадирова, зазначають Патріоти України.


Багатьох здивувало, що, замість того щоб надіти дужку своїх захисних навушників на голову, Путін навіщось опустив її на підборіддя. При цьому з’ясувалося, що навіть «академік» Кадиров знає, як це робити, проте всі присутні вирішили зробити вигляд, ніби нічого незвичайного не відбувається.

У зв’язку з цим користувачі соцмереж почали гадати, що це взагалі може означати, ділячись своїми власними версіями.

Одні вважають, що очільник Кремля (або ж один із його двійників) просто боїться зіпсувати свій грим і зачіску, тоді як інші впевнені, що це не більше, ніж «понти», коріння яких сягає пітерських підворіть.

Скриншот/X

Але є й ті, хто впевнений, що відповідь на питання, що не так з Путіним, вже давно дав убитий ним опозиційний політик Борис Нємцов.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...