Покійний генералісимус теж постраждав, але не суттєво: ЗСУ ліквідували окупантів, які зібралися біля... праху Суворова

В п’ятницю, 22 березня, Збройні сили України уразили скупчення російських окупантів в Запорізькій області – в той момент вони зібрались подивитись на прах Суворова. Удар ЗСУ зміг ліквідувати чотирьох російських військових, ще семеро отримали поранення. Про це свідчать публікації російських Telegram-каналів, передають Патріоти України.

В повідомленні вказано, що минулої п'ятниці в Запорізькій області офіцери зібралися біля праху Суворова, який туди перевезли з тимчасово окупованого Криму. В той час ЗСУ і здійснили удар по скупченню ворога.

За повідомленнями з російських пабліків, снаряд, котрий прилетів до окупантів подивитись на прах Суворова, ліквідував 4 окупантів, ще 7 росіян отримали поранення. Вони вказують на підтвердження "прильоту", зауважуючи, що прах Суворова також "постраждав, але не сильно". Вони вказують, що його прах захистив спеціальний броньований ящик.

Самі ж окупанти нарікають, що неправильним було збиратись близько біля лінії фронту. Проте в дописі пропагандисти додають, що противник і надалі продовжить возити прах Суворова вздовж лінії фронту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...