Поки бункерний фюрер вітав "вєлікую дєржаву" з Новим роком, у регіонах цієї ж держави відбулися цікаві події, - Голобуцький

"Поки бункерний фюрер вітав "вєлікую дєржаву" з Новим роком на фоні майбутніх чорних пакетів, у регіонах цієї ж держави відбулися цікаві події. Губернатор Свєрдловщини Куйвашев на корпоративі зібрав близьке оточення - «своїх» чиновників, мєнтів і т. ін., щоб розказати, що чекає на регіон у 2023 році і що вони робитимуть", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не питайте, звідки я про це знаю.)) Якщо коротко про зміст заяв Куйвашева: великий промисловий регіон потерпає від хронічного недофінансування внаслідок міжнародних санкцій та загального падіння економіки "свєрхдєржави". На практиці це означає скорочення та затримку соціальних виплат населенню.
«Дєнєг нєт, но ви дєржітєсь» може вилитись у напруження. Бо ніщо не може перемогти вєлічіє, окрім порожнього холодильника. Тому губернатор попередив, що керівництву регіону буде дуже важко в 2023му. «Санкції не діють», ага)
Губернатор Свердловської області чітко і сумно підтвердив дієвість санкцій.
Ще цікавий момент: Куйвашев обматюкав СВО, пояснюючи це тим, що поки в Кремлі все йде по плану, йому, губернатору, треба буде залучати все більше репресивного апарату, щоб пояснювати голодному населенню, що саме таким був план.
Це я до чого: поки вголос про СВО у хворого сусіда кажуть або гарно, або ніяк, еліти на місцях вже починають думати, як рятуватися. Гарна тенденція початку 2023 року))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...